Over ons

Het doel vanOversluitclaim is ervoor te zorgen dat de deelnemers alle schade die zij hebben geleden als gevolg van de te hoge boeterente vergoed krijgen. Daarnaast wilOversluitclaim banken verplichten in het vervolg lagere oversluitboetes in rekening te brengen bij hun huidige klanten.

Onafhankelijk en transparant

 

Om de onafhankelijkheid te bewaren en ervoor te zorgen dat er geen belangenverstrengeling ontstaat, hebben we ervoor gekozen om de Stichting OversluitClaim volledig onafhankelijk te maken.

Hypotheekboete B.V. is opgericht voor de financiering van de claim en staat qua bedrijfsvoering volledig los van Stichting OversluitClaim. Hypotheekboete B.V. heeft drie aandeelhouders. Dit zijn de oprichters van Frits.com. In de statuten van Hypotheekboete B.V. is vastgelegd dat de deelnemersbijdragen uitsluitend gebruikt mogen worden voor de claim.

Stichting OversluitClaim is een onafhankelijke stichting die voor de deelnemers aan de Oversluitclaim de schade gaat verhalen op de banken. De bestuursleden van Stichting OversluitClaim hebben recht op een marktconforme vergoeding voor hun werkzaamheden. De bestuursleden hebben geen direct of indirect belang bij Hypotheekboete B.V. of Frits.com. Voor meer informatie over Stichting OversluitClaim, kijk op www.stichtingoversluitclaim.nl.

 

Wie zitten er achter Oversluitclaim?

Michiel Lensink

Michiel Lensink

Partner & Woordvoerder

Michiel Lensink is een ervaren ondernemer en één van de oprichters van Frits.com. Hij heeft een Master Technische Natuurkunde aan de TU Delft en een MBA van het MIT Sloan School of Management. Binnen het team van Oversluitclaim houdt hij zich bezig met strategie en woordvoering.

Thomas de Leeuw

Thomas de Leeuw

Expert hypotheken & data-analyse

Thomas de Leeuw is een expert op het gebied van data en hypotheken. Samen met Joost Schulze heeft hij aan de wieg gestaan van online hypotheekadviseur Frits.com. Door zijn inzet zijn er in het afgelopen jaar al verschillende misstanden in de hypotheekmarkt op de kaart gezet. Met zijn opleiding Werktuigbouwkunde aan de TU Delft, is hij één van de drijvende krachten achter Oversluitclaim.

Joost Schulze

Joost Schulze

Techniek & web-ontwikkeling

Joost is een expert op het gebied van datavisualisatie en is in staat om complexe onderwerpen begrijpelijk te maken voor een groot publiek. Na zijn opleiding Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft is hij als ondernemer bij een aantal bedrijven actief geweest.

Oversluitclaim
H.J.E. Wenckebachweg 210
1096 AS Amsterdam
E-mail: [email protected]

KvK: 66720516
BTW: NL856672282B01

Wat zijn de kosten?

 

Lees hier meer