Kom ik in aanmerking voor de Oversluitclaim?

Bijna iedereen die een hypotheek (gehad) heeft, is benadeeld doordat de banken al tientallen jaren een te hoge boeterente eisen. Dit geldt zowel voor mensen die al een boete betaald hebben als voor mensen die vastzitten aan een te hoge hypotheek omdat oversluiten te duur is.

 

Waarom is meedoen een goed idee?

De banken hebben er in de afgelopen jaren voor gezorgd dat de hypotheekkosten hoger waren dan nodig. Samen kunnen we er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt, en dat de schade die je geleden hebt wordt vergoed. Een juridische procedure tegen de banken is een kostbare aangelegenheid, maar niet als we dat met velen doen! Samen kunnen we zorgen voor een eerlijker hypotheekmarkt.

We houden de kosten zo laag mogelijk

Alle betrokkenen van Oversluitclaim werken tegen een gereduceerd tarief om de kosten zo laag mogelijk te houden. De deelnemers van Oversluitclaim betalen €15 voor de deelname aan de claim. Daarnaast spreken we af dat Oversluitclaim een succesfee ontvangt van 10% van de schadevergoeding die de banken betalen.

Met deze bijdrage help je mee om de (juridische) kosten van Oversluitclaim te financieren. Het inschrijfgeld zal alleen besteed worden aan kosten die direct te maken hebben met de Oversluitclaim.

Hoe werkt de claim?

Lees hier meer